Vores medarbejdere er vores største aktiv

big5forlife-book

DMT arbejder med princippet “The Big Five for Life”. Big Five for Life er udviklet til give virksomheder og deres medarbejdere større succes. Princippet er enkelt: Det kombinerer de vigtigste målsætninger for hver enkelt af vores medarbejdere med virksomhedens fem vigtigste målsætninger. Tong-Sja Lau, som arbejder for DMT inden for HRM: “Den største udfordring er at skabe synergi mellem den enkelte medarbejders motivation og virksomhedens målsætninger. Når en person har en bedre forståelse af, hvad der motiverer ham, og hvad der gør ham lykkelig, så er det nemmere at placere ham i den rigtige position. Dette resulterer i en organisation, hvor alle er engagerede, entusiastiske og fokuseret på de fælles målsætninger.”

 1. DMT Let's be clear

  DMT’s Big Five for Life

  DMTs eksistensgrundlag er defineret i virksomhedens fem ledende mål.
  Alle DMT-medarbejdere
  har en forbindelse med disse principper

  1. DMT stræber efter klart at skille sig ud fra sine konkurrenter gennem konstant udvikling, erhvervelse og realisering af innovative og bæredygtige løsninger inden for miljøteknologi.

  2. DMT tilbyder sine kunder bæredygtige løsninger af høj kvalitet, som giver udtryk for socialt ansvar og godt entreprenørskab, der hviler på professionalisme, høj kvalitet og integritet.

  3. Med sine produkter og tjenester stræber DMT efter at bidrage positivt til sine kunders behov og dermed forbedre livskvaliteten på denne planet, virksomhedens succes og dens aktørers interesser.

  4. DMT opnår dette takket være indsatsen fra virksomhedens største aktiv: Et team af engagerede medarbejdere, som konstant stræber efter at dygtiggøre sig gennem professionel erfaring og uddannelse. DMT tilbyder et udfordrende og stimulerende arbejdsmiljø, især for hollændere og udlændinge med høje mål.

  5. DMT anser samarbejde med andre organisationer for at være afgørende for at kunne tilbyde totalløsninger til markedet. Disse løsninger tilbydes og produceres over hele verden gennem et netværk af repræsentanter, distributører, partnere og institutter.

Videreuddannelse hvert år

Medarbejderne hos DMT gennemgår hvert år videreuddannelse for at styrke deres individuelle og fælles målsætninger og på samme tid gøre samarbejdet både sjovere og mere effektivt. Big Five for Life gør, at DMT i enhver henseende skiller sig ud inden for sin branche. Medarbejdernes resultater bliver yderligere forbedrede, de samarbejder og bliver dygtigere, hvilket skaber en dynamisk virksomhed, som er klar til fremtidig vækst.

Grundlægger og inspiration

Konceptet Big Five for Life er udviklet af John P. Strelecky, som beskriver de forretningsmæssige principper i sin bog “The Big Five For Life – What great leaders do”. Streleckys vision har inspireret os i vores daglige virke, ligesom den har gjort det med førende erhvervsledere over hele verden. I denne video fortæller Strelecky om sit samarbejde med DMT.